Saturday, 26 July 2014

Muar,Johor

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ


Pada 23 November 2013,
aku dan keluarga pergi ke Muar di Johor untuk majlis pertunangan Syafiq iaitu abang sepupu aku.
Perjalanan yang memakan masa selama 4 jam,terasa amat memenatkan.
Jadi,kami mengambil keputusan untuk berehat di Extreme Hotel.
Abah check in lebih kurang pukul 1.24 pagi :3
inilah Extreme Hotel! Wi-fi pun ada kat sini :3 Best giler..cantik pula tu ;)
Selepas semalaman berehat,aku dan adik aku pun berselfie!
Beberapa gambar aku,Haziq dan Hasya!


Lepas itu,kami kemas barang-barang dan check out.
Kami bergerak ke Muar,Johor !
untuk ke Majlis Pertunangan..
ini gambar kami sebelum check out!
 aku ada macam gadis melayu terakhir tak?
hehehe :3 adakan?
:pp
 Kemudian,kami bertolak ke rumah kak Yat!
menarik do Cupcake ini 😋

 ini Hantaran untuk perempuan.
 ini hantaran untuk lelaki.
 ini hiasan dekor-dekor katako!
 nenek menyarungkan cincin di tangan kak Yat :3
Keluarga belah lelaki bergambar..aku terkerat separuh -..- "Sakitnya Hati den !"


Inilah orang yang bertunang!
Semoga kekal hingga ke pelamin !
Mabruk ya Syafik fi Kak Yat
Aminn :)
Assalamualaikum :)
Ditaip oleh: Cahaya Pemaaf ❤