Friday, 4 July 2014

Birthday Huda&Hasya!

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ



Harini nak throwback bulan 5 lagi!

Pada 17/4/2014 merupakan hari lahir adikku Huda yang ke 2 tahun dan Hasya yang ke 1 tahun.
Yup!mereka lahir sama tarikh!kiranya,kembarlah :) haha..Tarikh sama,lain tahun,lain muka :3

Memandangkan Mama memang berhajat nak sambut Party Birthday secara besar-besaran buat pertama kalinya :3..kami pun buat :)

Pada 18/5/2014,
Party Birthday Huda dan Hasya buat pertama kalinya disambut besar-besaran di KFC Putra Prima :)
memang Best sangat-sangat sebab Nurin dan Atiqah pun datang juga :)

Macam-macam acara dijalankan,macam makan-makan,main-main dan potong kek :)
Macam biasa lah,kalau tak ada gambar itu bukan blog aku erk..
hahaha :D

Ni gambar waktu potong kek!Mama kelihatan gembira setelah 10 tahun tak dapat sambut birthday anak2.



Chicky yang menyibuk nak potong kek..apapun,Chicky ni comel..Aumm :D Hahaha ;)



Inilah Kek Hari Lahir Adik kesayanganku ❤❤

Ini Hasya :) Selamat Hari Lahir yang 1 tahun adikku yang bongsu ;)

 My Father a.k.a my hero with her daughters,Hasya and Huda.
'Berat eh Abah?' muka macam menahan keberatan je :) hehe :3


Sementara itu,kami bergambar adik beradik pula :D
My Siblings :) I love You All..Please be a good brother and sisters.. :)


Sekarang,semua dah tahu yang cousins  aku semuanya budak-budak..That's why aku seakan kanak ribena.
Hihi hehe hoho :O


Majlis Hari Lahir diserikan lagi oleh Superhero Jemputan..Hahaha :D

My Family..I love U all until Jannah ❤❤

 Sambutan Hari Ibu juga disambut! Selamat Hari Ibu Mama!Thanks a lot for everything..
I love You more than you love Me :)

                                Sekian sahaja Blog aku tentang Sambutan Hari Lahir adikku :)

Sebelum melangkah kaki untuk pulang kerumah..aku,Atiqah dan Nurin tidak mahu melepas peluang untuk bergambar memandangkan kami first time hang out together...
Hahaha :D Ini gambarnya..semua muka happy-happy belaka..
Because We're Happy!


Big Smile daripada kami..Jumpa lagi pada entri akan datang..
Bye dan Assalamualaikum..

:D Doakan kesempatan waktu dan kesihatan diri ini! Selamat Menyambut Bulan Ramadan!                          
Thanks For Reads! 👌👌


                                       
Sekali-Sekala Berselfie! Assalamualaikum :))

Ditaip oleh: Cahaya Pemaaf ❤