Monday, 13 April 2015

Birthday Party Izzah

ASSALAMUALAIKUM..

Hari ini aku nak cerita birthday Izzah.
Ini sebenarnya sambungan kepada cerita #Itstime2fight haritu.
Memang seronok sebab lepas jalan-jalan di Shopping mall The Mines tu, kitorang terus pergi rumah Izzah untuk sambut Birthday dia.
Aku pinjam tudung Izzah sebab aku tak ada tudung warna merah jambu :P


sementara menunggu birthday girl siap.Aku Selfie!


Ini aku ambil Izzah punya!Sesaja sekali sekala nak selfie :P

Lepas semua girls dah siap..Kitorang pergi bawah dan hias kek.. Hasilnya .. Taraa..
Lepas tangkap gambar kek ini.. barulah menjamu selera :D

Ini Air untuk diminum.

Menu utama hari itu ialah Nasi Ayam Special hasil tangan Mak Izzah :)

Sesi potong kek!
Klik! Klik!Klik!

Selfie waktu nak makan.Amboi..Ketty dah rasmi dulu :P

Selfie kami berlima..

Aku dan Atiqah! Kami tak merancang pun nak pakai warna merah jambu..tapi dah jodoh ;)

Aku dan Izzah :) Birthday girl!!


Aku,Izzah dan Atiqah selfie bertiga guna Iphone 5s ayah Izzah!
Kami kawan baik sehati sejiwa ok! Hihi
Muahhh!






Waktu ini kami bertiga suruh Ketty tangkapkan.. Tiba-tiba adik Izzah menyibuk.. Oppss jangan silap sangka ya..Itu adik Izzah dan bukannya anak cina mana yang sesat tau.hahaha



Kemudian..giliran kami berlima berselfie!! Atiqah,Kak Nurin,Aku,Ketty dan Birthday girl aka Izzah!



Aku bersama birthday girl terlawa hari ini!Aku cuma nak kau tau..yang aku sayang kau!Walau apapun orang cakap pasal kau, abaikan ok! aku kenal kau lebih daripada mereka tu!Kau seorang pendengar yang setia! Memahami aku dan agak pendiam..kalau aku tak mulakan percakapan memang hubungan kita akan krik krik krik selamanya.hahaha 



Ini my outfit of the day !!


Thank you for reads, people!

"Tahukah anda bagaimana rasanya apabila kita hilang satu sahabat? Rasanya seperti hilang satu jari tangan..walaupun kita masih ada lagi 9 jari tangan tetapi kita tak boleh mencukupkan satu genggaman.Ia juga menyukarkan kita untuk makan dan melakukan kerja-kerja yang lain.
Jadi,pastikan kita semua hargai rakan-rakan kita!Bagitahu mereka, Anda Sayang Mereka!"


Ditaip oleh: Cahaya Pemaaf ❤