Monday, 25 August 2014

Sehari sebelum Hari Raya!

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ



Hari Terakhir Ramadan
aku dan mama balik kampung kat Shah Alam untuk bantu apa yang patut,almaklumlah
esok nak raya! yeay! hahaha
memandangkan aku kena tinggalkan kucing kesayangan aku iaitu Molly Brown jadi aku selfie dulu sebelum blah! ceh,kejamnya ayat --"

kucing aku mesti akan rindu aku..tuan kesayangan dia,siapa lagi kalau bukan cik Hani :D 
kalau nak tau,kalau nak tau lah,kalau tak nak mohon blah --"
semua keluarga dan orang yang rapat dengan aku panggil aku hani.
Kenapa??
sebab semua sayang aku lah..hahaha tak adalah,tu sebab nama nickname aku.
NorismaHANI..nampak tak?
kalau korang sayang aku,sudikanlah memanggil aku Hani ya?
mula poyo dah ni -_-

okey,sambung balik cerita ;)

aku punyalah mangat nak balik kampung..siap pakai baju serba kuning lagi..
selfie pulak dengan kucing ni :D



nampak tak?Molly sayang akuuu..
perasan jap..hahaha

sampai je rumah nenek dan berehat dalam bilik kedua aku..
aku ni diantara cucu kesayangan lah juga..ececeh kononnya lah.
jadi,aku ada 1 bilik khas dimana kalau aku balik kampung je,kenalah duduk bilik tu :>
memandangkan bilik tu ada cermin yang besar,jadi aku pun tangkap gambar dekat cermin tu :p
(gambarnya takdek ya,minta maaf bebanyaklah ya..)

Puas berehat sampai ke malam...
aku pun membantu nenek,pakcik,makcik,atuk, semua yang ada disitu mengacau dodol :)
first time in forever aku kacau dodol ni tau..
tak taulah kalau umur tak panjang ,
jadi last in forever pula :( huhu.

nasib baik ada gambar aku kacau dodol..hahahaha :D

okey,lepas habis menolong..aku pun sambung tidur sebab esoknya nak Raya!
kerja aku asik tidur aje kan?
nak buat macamana lagi,inikan hobi :3

Ditaip oleh: Cahaya Pemaaf ❤